Naza Rahman: Rockafella Fitness Ampang@HealthFitness-KL.info
Username: Password: No Account ? Sign Up Now



Health Fitness KL



Discussion Topics
Be Fit Malaysia | Best Gyms In Petaling Jaya | Body Factory Gym & Fitness Centre | Celebrity Fitness Kepong | Certified Professional Trainer Malaysia | Fitm Malaysia | Fitness Coach PJ | Fitness First Malaysia Price | Fitness Malaysia | Gym Malaysia | Gym Trainer Kl | Hiit Classes Kl | Ladies Gym Kuala Lumpur | Ladies Gym Selangor | Mid Valley Gym Price | Personal Gym Trainer | Personal Trainer Jobs KL | Rockafella Gym Ampang | Rockafella Gym Bandar Baru Selayang


Naza Rahman: Rockafella Fitness Ampang





Sejak kami semua kat opis dah perasan badan masing-masing macam tong dram, mulalah timbul kesedaran nak kurus semula. Mula-mula plan nak jogging je kat Tasik Pandan Perdana tapi memandangkan hujan lebat, aku ajak geng-geng gi gym. Gym berhampiran kami dekat dengan Tesco Ampang, Rockafella Fitness. Kami pilih gym ni sebab dekat dan yang penting section untuk lelaki dan perempuan diasingkan.Jadi takde lah segan kami nanti. Membership kami ladyboss yang banje...hehehehe =) Promosi hujung tahun hanya RM80 sebulan tapi kena langgan 3bulan terus, so RM240 untuk seorang. Boleh join a yoga or zumba bagai secara percuma.Kalau taknak jadi member boleh walk in RM5 tapi kalau nak join a yoga or zumba kena bayar RM10. Towel pink tu dapat free tapi Tshirt kena beli ye... RM29 sehelai. Tqlah kepada Owner, En Ubaidillah dan isteri Pn Rohani sangat membantu dan beri penarangan kepada kami semua yang baru nak mula ni. Mesra pelanggan barulah kami semua selesa. Jeles tengok badan Kak Ani solid molid je walaupun dah beranak 5...Mak ni baru beranak dua tapi.

Hopefully 3 bulan lagi dapatlah body cam kak Ani =). Yang penting dia asingkan ! . Susah nak cari gym begini . Mungkin banyak "sbb tak explore banyak tempat gym lagi mungkin" Btw the course material the price quite affordable too . Gonna check them out . Thank you will get slaughtered ! :D- Syamsid Blog -.

Related Items
Google Maps
HeyJom The Premier Online Registration Platform for Sports and Fitness Events
Celebrity Fitness, Kepong Kuala Lumpur, Malaysia
Zumba class at Celebrity Fitness Kepong Village with May Ling Aw
Bolder Ventures Climbing Gym
Jungle Gym
Hotels near Mid Valley Megamall, Kuala-lumpur with Gym, Starting @RM59 Pay at Hotel
Zumba (Female), Pandan Jaya, Kuala Lumpur - Best deals near you
Rockafella Gym Ampang Instagram photos and videos
Bagaimana untuk pergi ke Rockafella Ampang Gym & Fitness di Kuala Lumpur menggunakan Bas atau LRT/MRT/Monorel
Twitter
Rockafella Gym Ampang
Images at Rockafella Gym Ampang on instagram photos videos
Hip Hop Cardio HazmiFlip Vs Zumba Zin Hamka at Rockafella Gym Ampang, Kuala Lumpur

Popular Topics